De nieuwe collectie Ad Lib van Charmant combineert Japanse engineering met Europees design.

De subtiel gesneden frames worden geaccentueerd door trendy kleur- en grafische toepassingen die het dynamische ontwerp van het merk laten zien. Het opvallende Windsor-profiel AB3305 speelt met gekleurde snijlijnen en maatstrepen. Het eigentijdse gevoel van het frame wordt benadrukt door het kleurcontrast op de rand, brug en verspringende UV-afdrukken op de slapen. Het komt in kleurselecties van beige, blauw en rood.

Voor vrouwen combineert het AB3267-frame lichtheid, comfort en flexibiliteit. De volledig omrande voorkant en de slapen van titanium met bèta-titanium scharnieren verbeteren het gevoel. Beschikbaar in blauw, bruin en fuschia met kleurcontrast op binnen en buitentempels.

De nieuwe 100% recyclebare en biologisch afbreekbare collectie van Esprit is vriendelijk voor de planeet en stijlvol, zegt Charmant.

De nieuwe collectie maakt gebruik van speciale cellulos platen van natuurlijk acetaat die compatibel zijn met lenzen van polycarbonaat. De collectie biedt zowel correctie als zonnebril-monturen en elk frame wordt gepresenteerd in een milieuvriendelijke hoes gemaakt van gerecycled papier. Het merk werkt samen met NGO WeForest, die een boom zal planten voor elk frame dat tegen 31 juli 2020 wordt verkocht.

De correctie frames zijn er in opvallende panto, vierkante en ovale vormen in glanzende, matte en transparante tinten. De heren- en uniseks zonnebrillen hebben iets dunnere lijnen dan de meer gedefinieerde damesstijlen. Alle frames zijn beschikbaar in een reeks rode, zwarte, blauwe, grijze en bruine tinten, afhankelijk van het model.

Esprit bril

Model ET33405

Ondertussen heeft de retro herfst / wintercollectie zich gericht op eenvoud en elegantie. Het hoekige dunne metalen draad-frame van de ET33405 voor dames wordt geaccentueerd door een kleurnuance op de randen en wenkbrauwlijn. De ET33408 van de heren is een statement en heeft een gedurfde en serieuze wenkbrauw en is verkrijgbaar in zwart, bruin en blauw met contrasterende nylon kleuraccenten.

Esprit bril heren

Model ET33408

charmant.com